Power Editor Upload preview

 

دلوقتي في ال Powereditor‬ بعد ماتخلص شغل وتعمل Upload للحاجة اللى إنت عملتها كان في الأول لما كنت تضغط على Upload كان بيبدأ الإعلان مباشرة إنه يتراجع من الفيس بوك علشان يشتغل  لكن دلوقتي ألموضوع مختلف  إنت لما تضغط Upload هيجبلك الرسالة اللى موجوده في الصورة دي واللى من خلالها بيعرفك إنك عامل Upload لإيه بالظبط سواء Campaign أو Ad Set أو Ad كل واحدة فيهم هتلاقيها موجوده بالعدد اللى إنت عاوز تعلمه Upload وتقدر من خلال الشاشة دي تعمل Uncheck لأى حاجة فيهم وكمان بعد ما هتضغط على Continue والشغل بتاعك يترفع هتجيلك رسالة تانية فيها الحاجات اللى إنت رفعتها بالفعل علشان لو عاوز تبص عليها تاني .

وجهة نظري إن التحديث ده مهم جدا لأن أحياينا فعلا ممكن الواحد يعمل أي تعديل على Campaign أو Ad set أو Ad شغاله بالفعل ويعمله Upload وهو مش واخد باله فالتحديث ده هيساعدنا كتير في تقليل نسبة الخطأ .

رأيكم إيه في التحديث ده ؟

Comments

Social Media Trainer/Social Business Strategist Helping you build your online identity through Social Media

التعليقات مغلقة.